Contact

Over JouwRegioCentraal

www.jouwregiocentraal.nl bevat de volgende websites:


www.sallandcentraal.nl 
www.deventercentraal.nl 
www.vechtdalcentraal.nl 

De sites van JouwRegioCentraal zijn bedoeld als platform voor de streek. We bieden burgers, verenigingen, instellingen, organisaties, ondernemers en hun bedrijven een podium waar ze hun publiek kunnen bereiken. Je moet je informatie wel zelf aanleveren. Want we kunnen onmogelijk overal aanwezig zijn.

 

JouwRegioCentraal plaatst dus wat bewoners aanleveren. Dat kunnen aankondigen zijn van je vereniging, maar ook een verslag van een evenement. Dat mogen jubilea zijn, oproepen voor deelname of inschrijving, iets wat je zo spontaan meemaakte, dat kan eigenlijk van alles zijn. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Wij hanteren geen commerciële meetlat voor wel of niet plaatsen. De meetlat is of een breder publiek mogelijk geïnteresseerd is in de informatie. Uit de keren dat onderwerpen op onze site worden aangeklikt, blijkt dat juist nieuws van ondernemers veel gelezen wordt. In deze regio worden we blijkbaar graag op de hoogte gehouden van bedrijfsopeningen, acties en verbouwingen.

“Waarom stonden we niet op jullie site” beantwoorden we daarom met “Dan zul je wel niets ingezonden hebben”.

De weekkranten Deventer Centraal, Salland Centraal en Vechtdal Centraal hebben minder ruimte tot hun beschikking. Daarin kunnen we dus niet alles meenemen. We proberen een zo evenwichtig mogelijke keuze te maken, waarbij we ook rekening houden dat we site én krant hebben. Om toch zoveel mogelijk wél te plaatsen hebben we speciale pagina’s voor aankondigingen.

|Doorsturen