Algemeen

Advertorial

Derde generatie houthandel Woertink staat klaar

Begin jaren 70 startte de eerste generatie Woertink naast het bestaande landbouwbedrijf, met de verkoop van afrasteringspalen, openhaardhout, schaarhekjes en gebruikt hout. Dit nam zo’n wending, dat eind jaren 80 de koeien definitief verdwenen en de schuren gebruikt werden voor houtopslag. Door de jaren heen is er heel wat veranderd en bijgebouwd. Inmiddels staat al weer de derde generatie Woertink graag voor haar klanten klaar. Houthandel Woertink heeft een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment tuinhout en bouwhout voor particulier en bedrijf.

Binnen het assortiment is er altijd een passende oplossing. Naast heel veel kant-en klare producten, levert houthandel Woertink ook douglas, hardhout, geïmpregneerd- en blank constructiehout om zelf aan de slag te gaan. Lukt het niet met een standaard product, dan is het altijd mogelijk een product op maat te maken.

Houthandel Woertink beschikt over een eigen werkplaats waar ze de klanten van dienst kunnen zijn. Ze kunnen bijna alles maken en zijn gespecialiseerd in het (grove) maatwerk. Zo worden er onder andere kozijnen, ramen, deuren, bergingen, tuinschermen, houten veranda’s, overkappingen en schuren op maat gemaakt. Ook biedt Woertink de mogelijkheid om gemaakte product te plaatsen.

In de regio worden de bestellingen bezorgd. De klant kan ook in overleg een aanhanger lenen om de producten zelf thuis af te leveren.

 

|Doorsturen

Uw reactie
Uitgelicht


Meest gelezen

112

Sport

Politiek

Algemeen

Uit

Digikrant


Agenda

Weer

>