Deventer

Vluchtend duo gepakt in Deventer na diefstal in Diepenveen

In Deventer zijn twee winkeldieven in de kraag gevat die in de Albert Heijn in Diepenveen meerdere producten hadden gestolen. Het gaat om twee mannen van 26 en 42 jaar uit het voormalig Oostblok.

Bij de supermarkt aan de Dorpsstraat in Diepenveen waren de twee na het niet betalen van een aantal producten er vandoor gegaan. Het winkelpersoneel handelde echter alert en gaf het type auto en kenteken door aan de politie. Diverse agenten keken vervolgens naar de verdachte auto uit.

Later in de middag werd de bewuste auto gezien op de Verzetslaan in Deventer. De auto met de verdachten ging er met hoge snelheid vandoor. Ook negeerden zij op hun vlucht een rood verkeerslicht. Toch wisten de agenten de auto klem te rijden.

Camerabeelden
Om er zeker van te zijn dat het om dezelfde mannen ging, als bij de diefstal in Diepenveen werden camerabeelden van die diefstal via de telefoon doorgestuurd. Daarmee werd duidelijk dat het om dezelfde daders ging. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

|Doorsturen

els

2015-10-08 17:32:00

Ze kwamen zeker uit de kazerne van Schalkhaar

Uw reactie