Lettele

Fotowedstrijd: Meer dan Leven van de Wind

De Deventer Fotokring is maandag een fotowedstrijd gestart met als thema 'Meer dan Leven van de Wind'. De wedstrijd is opgezet in samenwerking met Stichting Windkorenmolen De Leeuw.

Iedereen met een fototoestel wordt uitgedaagd zijn of haar creativiteit de vrije loop te laten en de daaruit voortgekomen mooiste foto’s in te sturen. De onderwerpen mogen heel divers zijn, als ze maar op de één of andere manier aan het genoemde thema gekoppeld kunnen worden. De interpretatie is helemaal vrij: letterlijk of figuurlijk, concreet of abstract.

Bij inzending kun je eventueel nog toelichten waarom jouw foto zo goed bij dit thema past. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Je kunt maximaal drie foto’s insturen tot 1 september 2015 en wel via de website van de Stichting Windkorenmolen de Leeuw: http://stichting.oudemolen.net . Daar vind je ook het wedstrijdreglement.

Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen. Zij kennen drie prijzen toe ter waarde van €100, €75 en €50. De prijsuitreiking vindt op zondag 13 september rond 12.30 uur plaats op het molenplein van De Leeuw aan de Oude Molenweg 3 in Lettele (Oude Molen). Bovendien ontvangen de fotografen van de vijftien best beoordeelde foto’s in ieder geval hun foto als print in A3-formaat.

|Doorsturen