Diepenveen

Inloopavond Gemeentebelang in Diepenveen

Gemeentebelang houdt maandag 17 februari een inloopavond in Hof van Salland. Met de verkiezingen in zicht zoekt de politieke partij naar eigen zegge nog nadrukkelijker het contact met plaatsgenoten. Al anderhalf jaar trekken fractie en bestuur de gemeente Deventer in om te horen wat er in de dorpen en in de stad speelt.

Gemeentebelang is al meer dan 75 jaar actief in de lokale politiek. "De partij kent haar oorsprong in het buitengebied, maar heeft zich de afgelopen raadsperioden ontwikkeld tot een lokale partij voor héél Deventer. Met succes! Deze ontwikkeling is ook duidelijk terug te zien in de nieuwe kieslijst, waarin ervaring en enthousiasme goed vertegenwoordigd zijn."

Uit Diepenveen doen namens Gemeentebelang Alexander Gregory, Willem Janssen en Erik Smeenk mee aan de verkiezingen. "Oude bekenden die zich al jaren voor de partij en onze gemeente inzetten. Ook in het Waterschap Groot Salland, waar Erik Smeek namens Gemeentebelang speciale aandacht heeft voor de belangen voor de bewoners en de bedrijven in het buitengebied", aldus de partij.

In het verkiezingsprogramma Verantwoord, daadkrachtig en lokaal zegt Gemeentebelang waar ze voor staat: "Een beleid gebaseerd op verantwoordelijkheid. Naar de inwoners van nu, maar ook naar toekomstige generaties. Zodat Deventer de toekomst krachtig tegemoet kan treden. Als lokale partij gaat Gemeentebelang daarvoor. Dat heeft de partij de afgelopen jaren laten zien en dat wil ze natuurlijk ook blijven doen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart."

Hof van Salland bevindt zich aan de Dorpsstraat 30 in Diepenveen. De inloopavond duurt van19.30 tot 20.00 uur. Aanmelding via info@gemeentebelangdeventer.nl mag, maar is zeker niet verplicht.

|Doorsturen