Lettele

Inloopavond Gemeentebelang in Lettele

Gemeentebelang houdt op maandag 25 februari zijn maandelijkse inloopavond. Deze keer gebeurt dit in Café Restaurant Spikker in Lettele. Iedereen die iets aan de partij kwijt wil, is van harte welkom. Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of misschien ook wel een steunbetuiging.

Gemeentebelang hoort graag wat er in de gemeenschap leeft. Zo kunnen we ons politiek optreden nog beter afstemmen op de wensen en behoeftes van de inwoners van onze gemeente. Als lokale partij gaan we daarvoor. Dat hebben we de afgelopen drie jaar laten zien en dat willen we natuurlijk ook blijven doen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Wil je de inloopavond bezoeken? Graag! Dat kan spontaan, maar ook na aanmelding bij één van de Gemeentebelang-raadsleden of via info@gemeentebelangdeventer.nl. Overigens geldt deze uitnodiging niet alleen voor de inwoners van Lettele. Ook zaken uit andere kernen of wijken van de gemeente Deventer kunnen natuurlijk onder de aandacht worden gebracht.

De inloopavond wordt op maandag 25 februari van 19.30 uur tot 20.00 uur gehouden in Café Restaurant Spikker, Bathmenseweg 34 in Lettele. Meer informatie vind je op www.gemeentebelangdeventer.nl

|Doorsturen