Diepenveen

Diepenveen maakt zich op voor 39e Midwinterloop

In Diepenveen wordt op 17 januari het startschot gegeven voor de 39e editie van de DSC Midwinterloop. Het hardloopevenement wordt georganiseerd door de plaatselijke sportvereniging en er verschijnen naar verwachting zo'n 300 deelnemers aan de start.

De Midwinterloop start om 13.00 uur vanaf het sportcomplex van DSC aan de Schuurmansweg in Diepenveen. Vanaf 12.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven in het clubhuis.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 4,5 km, 7 km, 10 km en 15 km. Het parcours loopt door het prachtige Kolkbos in Diepenveen. Hier zijn vier rondes uitgezet met de verschillende afstanden, zodat er voor iedereen een geschikte afstand te lopen is.

De deelnemers lopen over verschillende wegen, namelijk teer- en verharde wegen en zand- en bospaden. Alle deelnemers krijgen bij het behalen van de finish een passende herinnering. Tijdens de midwinterloop is er digitale tijdwaarneming en kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Kidsrun
Net als voorgaande jaren is er voorafgaand aan de Midwinterloop een kidsrun. Deze scholierenloop is speciaal voor kinderen van groep 1 tot en met 8. De afstanden zijn aan de leeftijden aangepast en gaan over de sportvelden van DSC. De kinderen van groep 1 en 2 lopen 300 meter, de kinderen van groep 3 en 4 lopen 600 meter en de groepen 5 tot en met 8 lopen 1200 meter.

Deze kidsrun start om 10:30 uur vanaf het sportcomplex. Deelname voor de kinderen is gratis. Aan het eind ontvangen de kinderen een mooie herinnering. De inschrijving voor de kidsrun start om 10.00 uur in de kantine van het clubhuis. Voor kinderen is het ook mogelijk om zich nu al in te schrijven bij Edith Kortstee. Dit kan per telefoon (0570-592748) of per e-mail (kortstee@planet.nl).

Het inschrijfgeld voor de afstanden is als volgt:
4,5 km: 2,50 euro p.p.
7 km: 3,00 euro p.p.
10 km: 3,50 euro p.p.
15 km: 3,50 euro p.p.

Alle informatie is na te lezen op www.dscdiepenveen.nl. Als er vragen zijn, kan er contact opgenomen worden via contact@midwinterloop-diepenveen.nl.

|Doorsturen

Uw reactie