Lettele

Trainers blikken vooruit: VV Lettele

Een gloednieuw voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wie gaan er voor het kampioenschap? Wie gaat vechten tegen degradatie? De trainers blikken vooruit.

Door Max van Olst VV Lettele

Hoofdtrainer: Paul Roskam

Aanvoerder: Jan Willem de Brouwer

Competitie: Vierde klasse H

VV Lettele promoveerde vorig seizoen van de vijfde naar de vierde klasse. “Dat was helemaal geen doelstelling, maar wel leuk meegenomen”, aldus Roskam.

“Onze voorbereiding verliep moeizaam. Een aantal jongens had wat lichte blessures en we hadden een aantal vakantiegangers. Dat was niet ideaal.”

De hoofdtrainer kijkt met tevredenheid naar de competitie-indeling. “Als we wegblijven uit de degradatiezone doen we het goed, maar ik zet m’n zinnen op plaats acht.”

De competitie kent vele derby’s voor de Letteler voetbalvereniging. “Het is leuker om tegen ploegen uit de regio te spelen dan bijvoorbeeld tegen Balkbrug. Ook het bestuur kan in zijn handen wrijven, die zien de kantineomzet al verdubbelen!”

Roskam is niet gerust op de bezetting van de spitspositie. “Onze aanvaller van vorig jaar is als militair gestationeerd op Aruba. We hebben daar nu een andere speler staan, maar we moeten hopen dat er niets met hem gebeurt. We zijn daar behoorlijk dun bezet.”

|Doorsturen