Diepenveen

Kerstmarkt in Diepenveen goed geslaagd

In Woon- en Zorgcentrum Sparrenheuvel te Diepenveen vond afgelopen week weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Deze activiteit werd niet alleen voor de bewoners georganiseerd, maar voor iedereen die belangstelling had en wilde genieten van een gezellige sfeer.

In de prachtig versierde Rozenhof, De Harmonie en op het Hortensiaplein stonden verschillende stands met kerstversieringen en wenskaarten. Ook zelfgebreide kleding werd te koop aangeboden en natuurlijk werd aan de inwendige mens gedacht. Naast de koffie of thee kon men zich ook te goed doen aan heerlijke oliebollen, kniepertjes, erwtensoep en glühwein. Of warme chocolademelk met slagroom en een krentenwegge erbij.

De aanwezigen werden daarnaast vermaakt door de Kerstman die hoogstpersoonlijk naar Diepenveen was gekomen en voor iedereen een vriendelijk woordje over had. De muziek werd verzorgd door Peter en Marietje Bresser die op hun accordeons mooie liederen ten gehore brachten.

Men kon nog wat verdienen door de waarde van een boodschappenmand te raden. Mevrouw Wiltink (vrijwilligster van Sparrenheuvel) zat er het dichtst bij. Ook kon het gewicht van een krentenbrood worden geraden, mevrouw Yff (bewoonster van Sparrenheuvel) had op 80 gram na het gewicht het best ingeschat.

Vrijwilligers
"Wat de kerstmarkt opgebracht heeft voor het activiteitenbudget voor volgend jaar is nog niet bekend, dat moet nog verder uitgerekend worden", zegt Patricia Holla (activiteitenbegeleidster) die beklemtoond dat de hulp van vele vrijwilligers onmisbaar is om zo'n activiteit te laten slagen. "We kunnen terugkijken op een goede en leuke kerstmarkt. Ook is het goed om deze dagen weer eens extra te merken hoe fijn het is om het hele jaar door te kunnen rekenen op een enthousiaste groep vrijwilligers die het door hun inzet mogelijk maken om steeds weer activiteiten te kunnen organiseren voor de bewoners".

"Daarom hierbij nog eens extra dank aan al die vrijwilligers die, op welke manier dan ook, het hele jaar door hun vrije tijd beschikbaar stellen om hier in Sparrenheuvel actief te zijn en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van de bewoners."

|Doorsturen

Uw reactie