Lettele

Genieten op zonnige Lettelese Kermis

Het was zaterdag genieten geblazen voor de bezoekers van de Lettelese Kermis. Veel beter weer had de organisatie niet kunnen wensen voor onder andere de zeskamp, die zaterdag op het programma stond. De wateractiviteiten vielen dan ook in goede aarde. Ook het vogelschieten was een schot in de roos.

Foto's: Arjan Penning Fotografie

Het feest ging 's avonds nog even keihard door met een optreden van de band Deadline.

Vrijdagavond werd de kermis geopend door Riky Westerbeek, ex-Lettelenaar van het jaar. De verkiezing van de nieuwe Lettelenaar van het jaar is verplaatst naar zondagmiddag omdat de persoon vanwege privéomstandigheden niet in de tent kon zijn. Zo luidde het bericht van de raad der wijzen.

De aansluitende talentenjacht is gewonnen door Aron de Brouwer en Jeffrey Kleine Koerkamp met een zelf geschreven lied over de Lettlese karmse in Tiroler stijl natuurlijk. Een tweede plaats was voor de toppers van de bosrand met een ode aan martin te riele, de onlangs afgetreden voorzitter van de SECL. De 3e plek was voor de rockqueens.

Eerder op de avond hadden de neefjes kleine koerkamp al de estafette gewonnen. Nadat jarenlang de vriendengroep "de mietels" gewonnen hadden is dat dit jaar anders.

De zeskamp op zaterdag is gewonnen door EHBO (één Heetenaar bij ons). Het aansluitende vogelschieten is gewonnen door Peter Daggenvoorde, na ruim 1000 schoten wist hij de vogel naar beneden te halen. Bij de jeugd is Daan Borren schutterskoning geworden.

Ook zondag is er nog van alles te doen in Lettele. Hieronder vind je het programma.

Zondag 2 augustus

9:30 Ker(k)mis

aansluitend Gezellig koffie drinken

13:00 Optocht

aansluitend stoelendans

15:30 Pubquiz

16:00 Uitslag optocht. (In de pauze van de pubquiz)

21:00 Band Reeperbahner Stimmungsmacher

|Doorsturen