Lettele

Kaartverkoop Lettelse Revue van start

De kaartverkoop voor de Lettelse Revue is weer van start gegaan. Begin 2016 wordt de revue al weer voor de 32ste keer opgevoerd. Dit keer onder de titel ‘De sökken d’r in’.

Het oefenen voor de revue gaat gestaag door. Zo is er onlangs een hele zaterdag met een heuse regisseur geboetseerd en gebeiteld aan de stukken. Daar knappen de stukken van op en de spelers zelf trouwens ook. Want iedereen was enthousiast.

De kaartverkoop is op zaterdag 12 december gestart. Het slechte nieuws is dat de helft van de kaarten al verkocht is. Het goede nieuws daarentegen is dat nog bijna de helft van de kaarten (circa 500) beschikbaar is voor de liefhebber. “En dat zijn er velen zo weten wij uit ervaring”, stelt de organisatie acht de Lettelse Revue. “Dus wees er snel bij, want we gaan er wederom van uit dat alle zes de voorstellingen in januari stijf uitverkocht zullen zijn!” Kaarten kosten 6 euro per stuk en zijn te koop bij Fa. Roesink aan de Bathmenseweg in Lettele.

Die voorstelling vinden plaats op 14, 16, 22, 23, 29 en 30 januari. Zoals altijd i Café Spikker plek van handelen. De uitvoeringen beginnen telkens stipt om 20.00 uur.

Kaarten kopen
“De toegangskaart die je koopt is opnieuw een sieraad en een hebbedingetje, want deze is speciaal weer voor de revue ontworpen door Marjet Boksebeld”, aldus de organisatie. De revue gaat met het digitale tijdperk mee, dus wordt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid geboden om ook digitaal kaarten te bestellen en te betalen via www.binnenenbuitenspeelgoed.nl.

Zowel in de winkel als via internet kunnen er per persoon maximaal tien kaarten gehaald of besteld worden. Klanten die via internet kaarten bestellen, hebben twee dagen de tijd om vervolgens de bestelde kaarten af te halen.  

Op www.revue-lettele.nl kun je alvast in de stemming komen. “En ondertussen gaan wij onverdroten voort met de voorbereidingen op wederom een spetterende revue.”

|Doorsturen

Uw reactie