Lettele

Lettele klaar voor jaarlijkse vogelshow

Vogelvereniging 'Ons Genoegen' uit Lettele houdt in het weekend van 14 en 15 november haar jaarlijkse vogeltentoonstelling in Café-Restaurant Spikker. 28 leden hebben dit jaar meer dan 300 vogels ingeschreven om deze te laten beoordelen door keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

De keurmeesters zijn woensdag naar Lettele gekomen om de vogels, die allemaal door de leden zelf zijn gefokt, te beoordelen op veren, kleur, houding, model en conditie. Het hele jaar door zijn de vogels prima verzorgd en de laatste weken is er extra aandacht besteed aan de vogels om ze in optimale conditie naar de tentoonstelling te brengen.

Donderdag en vrijdag zijn een aantal leden druk in de weer geweest om het niet alleen een vogeltentoonstelling te laten zijn, maar een echte vogelshow te organiseren met prachtige aankleding van de zaal met allerlei planten, gekleurde herfstbladeren en takken uit het bos.

Op zaterdag 14 november van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 15 november van 10.00 tot 16.00 uur kun je een bezoekje brengen aan de show.

|Doorsturen

Uw reactie