Lettele

Muzikale ochtend voor Sint in Lettele

Een dag voor pakjesavond brengt Sinterklaas nog snel een bezoekje aan Lettele. De kindervriend wordt om 8.45 uur onthaald bij basisschool Sancta Maria. De dag staat volop in het teken van muziek.

In de ochtend is iedereen welkom om de Sint en zijn Pieten op het schoolplein op te wachten. Met versjes en liedjes zal de goedheiligman zich ongetwijfeld als een vis in het water voelen. Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s mogen natuurlijk meezingen.

Sint gaat vervolgens naar binnen om een bezoekje te brengen aan de onderbouw. Er zijn allerlei spelletjes georganiseerd en de kids hebben dansjes en muziekstukjes voorbereid. Ze worden uiteraard beloond met cadeautjes.

De leerlingen van de bovenbouw zijn op hun beurt fanatiek bezig geweest met het maken van surprises, en ook die wil de Sint graag bewonderen.  En zoals het een goede Sinterklaas betaamt, weet hij ook een heleboel over de kinderen te vertellen.

De basisschool in Lettele werkt ieder jaar met een thema rondom het Sinterklaasfeest. Dit jaar is dat ‘Muziek voor Sinterklaas’.

Rond 12.00 uur moet de Sint weer naar het volgende adres en mogen de kinderen van groep 1 tot en met 4 naar huis. De leerlingen van de andere groepen mogen nog even nagenieten in de klas.

|Doorsturen

Uw reactie