Diepenveen

Eye-Catchers verhuisd binnen Diepenveen

Eye-Catchers Living in Style in Diepenveen is verhuisd. De showroom van de binnenhuisarchitecten en etaleurs Eric Berends en Dianne Roesink is sinds 1 december gevestigd aan de Dorpsstraat 20 in Diepenveen, op een steenworp afstand van hun ‘oude’ plekje aan de Oranjelaan. “We zijn super trots op het resultaat.”

Vijf jaar geleden startte Eye-Catchers Living in Style in Diepenveen. Aan de Oranjelaan 79 bouwden de interieur-adviseurs een goede naam op. Het huurcontract liep echter dit jaar af, waardoor Eric en Dianne de keuze hadden tussen verlengen of verhuizen. Het duo koos voor dat laatste, maar wou hoe dan ook in Diepenveen blijven. De voormalig autoshowroom van Kemper aan de Dorpsstraat 20 bood uitkomst.

Maar een autoshowroom omtoveren tot een sfeervolle winkel met meubilair en accessoires is niet eenvoudig. Eric en Dianne verzette dan ook bergen met werk met behulp van vrienden om het pand mooi aan te kleden. Het resultaat mag er zijn. “We wilden echt een fijne sfeer neerzetten. Het voordeel is dat er heel veel glas aan de voorkant van het pand zit, waardoor mensen goed naar binnen kunnen kijken.

en gelijk de sfeer en inrichting zien .Dat is de grootste vooruitgang ten opzichte van onze vorige locatie”, aldus Eric.

Maar ook door de centralere ligging in het dorp gaat Eye-Catchers er op vooruit. “We zitten tegenover de Albert Heijn, en je merkt dat mensen dan eerder even langskomen. De drempel is lager”, vertelt Diane. “Het is gunstig, ook voor de andere ondernemers, dat we nu dichter bij de kern zitten.”

Verrassen

Bij Eye-Catchers kun je voor uiteenlopende aspecten van interieuradvies terecht. Van etaleren tot het aankleden van feesten en partijen, en van huizen inrichten tot het uitvoeren van zoekopdrachten naar specifieke items. “Onze kracht is het mixen van stijlen, materialen en kleuren. We willen verrassen, maar luisteren altijd heel goed na wat de klant wil. Daar gaat het uiteindelijk om.” De showroom vormt daarbij het visitekaartje.

Op 1 december werd de nieuwe winkel feestelijk geopend voor relaties van het ondernemersduo. Dat leverde veel positieve geluiden op. “We hebben echt een droom kunnen verwezenlijken. We zijn dan ook super trots op het resultaat.”

Op www.eye-catchers-diepenveen.nl kun je zien hoe Eye-Catchers voor jou van waarde kan zijn. Eric en Diane zijn te bereiken via eye-catchers@hetnet.nl , 0570-590920 of 06-29517850.

|Doorsturen