Diepenveen

Kapsters Turnaround Diepenveen leren in Milaan

Heidi ter Veer van Turnaround Haar & Beautysalon in Diepenveen is samen met haarstyliste Lizzy Elzer vier dagen naar Milaan geweest voor een unieke show van Italiaans top-haarstylisten. Onder de naam ‘Imperfection is the new Perfection’ liet deze show de nieuwste haarmode zien.

Onvolmaaktheid is de nieuwe perfectie. Dat is de vrije vertaling van de show. Naast prachtige kleuren werd er veel aandacht besteed aan de techniek om een nonchalante look aan te brengen.

“Natuurlijk zijn er ook veel shows in Nederland”, vertelt Heidi, “maar Italië is natuurlijk ook een land van style en mode. En hoe mooi is het als wij daar een stukje van in onze salon kunnen halen.” Lizzy vult aan: “Het was niet alleen kijken en opletten, maar we moesten zelf ook flink aan het werk. Maar hierdoor kunnen we de technieken ook direct toepassen”. 

Trends
Heidi blikt vol passie terug op de dagen in Milaan. “Dit maakt het vak van haarstyliste zo leuk. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends, kleuren en technieken. De haarstylistes bij Turnaround volgen deze ontwikkelingen op de voet waardoor wij altijd in staat zijn de laatste modetrends perfect toe te passen bij de klanten. Alleen dit jaar is dus onvolmaaktheid de nieuwe perfectie. En dat kunnen wij nu ook!”

Benieuwd naar die onvolmaakte perfectie? Kom dan eens langs bij Turnaround Haar & Beautysalon aan de Draaiomsweg in Diepenveen.

|Doorsturen

Uw reactie