Diepenveen

Nieuwe slijterij opent in Diepenveen

Diepenveen krijgt er vanaf 2 februari een nieuwe slijterij en wijnhuis bij. Rob van Haasen opent dan namelijk samen met zijn partner Ilse Nuesink 'Slijterij & Wijnhuis Van Haasen' aan de Oranjelaan 79. Daarmee treedt Rob in de voetsporen van zijn vader Henk van Haasen, die jaren een slijterij in Deventer had.

Rob van Haasen beschikt al jaren over zijn slijtersvakdiploma’s. Eind 2014 kwam het winkelpand aan de Oranjelaan vrij en dat was in zijn ogen de ideale plek om in de winkelstraat van Diepenveen een slijter te gaan vestigen.

Naast de verkoop van sterke- en zwak alcoholische dranken kun je hier ook terecht voor verschillende proeverijen. De proeverijen zullen zowel in de winkel buiten openingstijden als op locatie bij mensen thuis plaatsvinden. Denk hierbij aan een whiskyproeverij met een barbier speciaal voor de heren of een champagneproeverij met workshops speciaal voor de dames.

Streekmarkt

Daarnaast zijn Rob en Ilse ook bezig met de organisatie van een maandelijkse streekmarkt op de laatste zaterdag van de maand. Deze moet plaatsvinden in de winkelstraat van Diepenveen, waar ambachtelijke geproduceerde lekkernijen uit de omgeving verkocht worden. Geitenkazen, jams, chutneys, lokaal gebrouwen bieren, appelcider en nog veel meer komt hier aan bod. De eerste editie van de streekmarkt zal naar verwachting 28 maart plaatsvinden.

Maandag 2 februari opent Slijterij & wijnhuis van Haasen haar deuren voor publiek en de winkel is vervolgens zes dagen per week open. Ook op vrijdagavond. Zaterdag 31 januari is de officiële opening van 16.00 uur tot 20.00 uur, uitsluitend voor genodigden.

Meer informatie vind je op www.slijterijvanhaasen.nl

|Doorsturen