Diepenveen

Streekmarkt Diepenveen nu echt van start

De eerste maandelijkse streekmarkt in Diepenveen staat gepland op 25 april. Eigenlijk zou de streekmarkt al op 28 maart haar eerste editie vieren, maar dat feestje ging niet door wegens het ontbreken van de juiste vergunningen.

Maar nu is het dan toch zo ver. In de Dorpsstraat van Diepenveen zullen op 25 april van 9.30 tot 16.30 uur diverse bijzondere marktkramen de streekmarkt vormgeven. Pure, eerlijk en ambachtelijk geproduceerde lekkernijen voeren de boventoon.

Slijterij & wijnhuis van Haasen faciliteert de maandelijkse streekmarkt in Diepenveen. Hier kun je als deelnemer gebruik maken van sanitaire voorzieningen en genieten van een lekker kopje koffie of thee tijdens de maandelijkse streekmarkten.

De markt wordt iedere laatste zaterdag van de maand gehouden. Dat betekent 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december van dit jaar.

Kijk ook op de Facebookpagina www.facebook.com/streekmarktDiepenveen voor meer informatie. Wil je ook deelnemen aan de streekmarkt? Mail dan naar info@zeldzaammooi.com

|Doorsturen