Lettele

Familie Gerritsen uit Lettele verdient een Pluim

De familie Gerritsen uit Lettele verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stichting Batterijen (Stibat).

Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op het winnen van een reischeque ter waarde van 2000 euro en vijftig Blauwe Pluimen. Hoe? Door je naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Dit zakje gooi je in de inzamelton of ‑box bij één van de ruim 17.000 deelnemende supermarkten en andere winkels. Inleveren kan ook bij het gemeentedepot of de chemokar. Elke maand is er een trekking uit de door Stichting Batterijen opgehaalde zakjes met batterijen. Op www.legebatterijen.nl worden elke maand de winnaars bekend gemaakt.

Stichting Batterijen zamelt zoveel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren help je daar fantastisch bij! Geen lege batterijen in de afvalbak, maar in de ton bij speciale inzamelpunten. Dat verdient een Pluim. Een pluim is te besteden in bijvoorbeeld een attractiepark, museum, voor een workshop, of dagje naar de sauna. Winnaars krijgen een Blauwe Pluim die bij besteding minstens 47,60 euro waard is.

|Doorsturen