Lettele

Nieuwe flexwerkplek opent in Lettele

Lettele heeft vanaf 16 maart een flexkantoor voor ZZP-ers, coaches, adviseurs, studenten en iedereen die een alternatieve werk- en ontmoetingsplek zoekt. In het kantoorpand van Haaxman Communicatie is een gedeelte ingericht met vier tot zes werkplekken, een spreekkamer en een groepsruimte voor twaalf personen. Dit alles onder de naam Lettsflex.

Lettsflex is een kleinschalige, informele flexlocatie voor ZZP’ers, thuiswerkers en studenten. Het is een plaats om ongestoord te werken met de faciliteiten van een modern en duurzaam kantoor. Lettsflex ligt in een landelijke omgeving aan de rand van Lettele. De locatie biedt een alternatieve thuiswerkplek of mogelijkheden om kantoorwerk met het buitenleven te combineren. Daarnaast is het een plek om samen te werken en te klankborden.

Gratis proberen in maart

Belangstellenden kunnen tot eind maart gratis aan de slag in Lettsflex. Daarna kan met een abonnement of strippenkaart voor een bepaald tarief gebruik gemaakt worden van de flexlocatie.

Wie kennis wil maken met Lettsflex en de ruimtes wil bekijken, is op vrijdag 13 maart van harte welkom aan de Schotwillemsweg 9 in Lettele. Van 16.00 tot 20.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen. De bezoekers maken kans op een gratis strippenkaart ter waarde van vijftig euro. Deze geeft recht op twintig uur gebruik van een Lettsflex werkplek, maar kan ook ingezet worden voor de spreekkamer of groepsruimte.

Meer informatie bij Haaxman Communicatie, tel. 06-23188513 of info@haaxmancommunicatie.nl

|Doorsturen