Algemeen

0529 Unites stelt zich voor

We willen ons graag even voorstellen: we zijn een groep jongeren uit Dalfsen die aankomende zomer ruim een week naar Roemenië gaat om te helpen. We noemen onszelf 0529 Unites, wat zoveel betekent als ‘Dalfsen verbindt’. In Roemenië gaan we werken bij Casa Ana van oud-dorpsgenoot Jorrit Zelle en zijn vrouw. Casa Ana is een inloophuis voor zigeunerkinderen en staat in het plaatsje Petelea.

Wij hebben als doel om het speeltuintje bij Casa Ana op te knappen, één of meerdere speeltoestellen voor de kinderen te maken en te klussen in en om het huis. Daar is behoorlijk wat geld voor nodig. In aanloop naar de zomer zullen wij de handen uit de mouwen steken om geld te verdienen voor ons project. U zult dus nog regelmatig van ons horen.

We beginnen met de Grote Sinterklaasshow op woensdag 22 november! De Grote Sinterklaasshow voor kinderen wordt mogelijk gemaakt door vereniging Het Grote Boek van Sinterklaas. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt een uur. Wij heten u van harte welkom vanaf 14.30 uur in de Overkant in Dalfsen. Om het laagdrempelig te houden zijn de toegangskaartjes goedkoop: € 2,50 per persoon. Reserveren kan via de website www.hetgroteboekvansinterklaas.nl. De opbrengst van de show is bestemd voor Casa Ana!

Bent u benieuwd naar onze andere acties en plannen, houd dan onze Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/0529unites. Via deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Deelnemers en begeleiders van 0529 Unites

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer