Algemeen

Bén jij of word jij de ondernemer van de toekomst?

Alfa-college organiseert kennisevent over Ondernemen

Op woensdag 25 april organiseert Alfa-college samen met Startershuis DOEN! een kennisevent over ondernemen in 2021; welke ontwikkelingen zien we om ons heen en welke skills zijn daarvoor noodzakelijk? Het event vindt plaats van 18.30 – 21.00 uur in het LOC+-gebouw aan de Parkweg in Hardenberg. Het is mogelijk om tijdens deze avond deel te nemen aan de workshop ‘Internet of Things’ of ‘Ondernemen in 2021’.

Foto: De winnaars van de Alfa-college Ondernemers Award 2017

Ook is de zinderende finale van de Alfa-college Ondernemers Award onderdeel van de avond.

Vier verschillende studententeams gaan de strijd met elkaar aan om de beste student-ondernemers te worden. De Ondernemers Award uitgereikt naar aanleiding van de beste pitch en het beste idee, gekozen door een deskundige jury te weten Douwe Prinsse (wethouder Gemeente Hardenberg), Klaas Bakker (directeur Alfa-college Hardenberg ) en Peter Zwartscholten (Startershuis DOEN).

Pitches
In aanloop hiernaartoe zijn op de locaties in Hoogeveen en Hardenberg voorrondes gehouden.
Tijdens de finale houden de teams een korte pitch waarin zij laten zien welk product of dienst zij bieden en welke verkoopstrategie ze hebben toegepast. Ook beantwoorden ze vragen van jury en publiek. De jury bepaalt vervolgens de winnaar van de Ondernemers Award. Het publiek bepaalt wie de winnaar van de Publieksprijs wordt. Het winnende team van de jaarlijkse Ondernemers Award ontvangt een wisseltrofee, een geldprijs en natuurlijk een eervolle titel.

Spreker en workshops ondernemen in 2021
De avond start om 18.30 uur met spreker Tom Kikkert uit Hoogeveen. Hij neemt ons mee in de wereld van consumentengedrag. Daarna zullen de workshops ‘Internet of Things’ en ‘Services of Ondernemen in 2021’ gehouden worden en aansluitend zullen de pitches en de uitreiking van de Ondernemers Awards plaatsvinden. De avond wordt rond 20.30 uur afgesloten met een borrel.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer