Algemeen

Amateurkunstmarkt in Hardenberg zoekt deelnemers

Cultuurkoepel Vechtdal houdt zaterdag 22 september in het centrum van Hardenberg een amateurkunstmarkt. Tijdens deze markt kunnen lokale aanbieders nieuwe leerlingen, cursisten of leden werven, publiek informeren en/of zichzelf presenteren.

Foto: Kunstmarkt (archieffoto)

De markt biedt lokale amateurkunstaanbieders de mogelijkheid om een eigen informatiestand te bemannen of een kort presentatiemoment in te plannen. Deelname is gratis voor lokale muzieklesaanbieders, toneel- en theaterverenigingen, dansscholen, koren, fotoclubs, teken- en schilderateliers, beeldend kunstenaars, schrijvers en dichters, historische verenigingen et cetera. Een aantal culturele instellingen vieren die dag samen de opening van het nieuwe cultuurseizoen. De markt maakt onderdeel uit van een groter cultureel programma dat momenteel in ontwikkeling is en deze zaterdag in het centrum plaats zal vinden.

Geïnteresseerden die met hun organisatie of instelling dit moment willen pakken om te gaan werven en/of zich te presenteren kunnen zich aanmelden door, vóór 8 juni, een mail te sturen naar amateurkunstmarkt@cultuurkoepelvechtdal.nl. Na ontvangst krijgen zij een inschrijfformulier en meer informatie van Cultuurkoepel Vechtdal.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer