Algemeen

Fietstocht en busrit ZGR on Tour

ZGR presenteert op zondag 24 juni de fietstocht ‘ZGR on Tour’. Er zijn twee routes: eentje van 50 en eentje van 60 kilometer. Onderweg zijn er meerdere rustplekken bij locaties van ZGR, waar medewerkers en vrijwilligers de deelnemers hartelijk ontvangen en waar onder het genot van een hapje en een drankje bijgetankt kan worden.

De route brengt de fietsers o.a. naar Luttenberg. Zo kan meteen een bezoek gebracht worden aan het feestelijke korenfestival. Opstappen is mogelijk op meerdere locaties. Zo kunnen belangstellenden zich die dag tussen 10.00 en 11.30 uur inschrijven bij het Dorpshuus in Heino, ZGR Brugstede in Lemelerveld, ZGR Stevenskamp in Heeten of Buurtcentrum DeBuut in Raalte. Deelname is gratis.

Mensen die niet (meer) in staat zijn om de route te fietsen, kunnen de route ook volgen in een Amerikaanse schoolbus. Opstappen is gratis. Opgeven is niet nodig. De bus vertrekt om 10.00 uur bij het Dorpshuus in Heino en rijdt daarna langs verschillende haltes: ZGR Brugstede in Lemelerveld (10.30 uur); DeBuut in Raalte (11.00 uur); Het Wapen van Wesepe (11.30 uur); MFA de Belte in Nieuw Heeten (12.00 uur); het Laarmanhuis in Haarle (12.30 uur) en ZGR Stevenskamp in Heeten (13.30 uur).

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer