Algemeen

N348 tussen Ommen en Raalte na zes weken weer open

Na een afsluiting van zes weken gaat op vrijdagavond om 18.00 de N348 tussen Ommen en Raalte weer open. De afgelopen periode is er gewerkt aan een nieuwe kruising ten noorden van Lemelerveld en is de bestaande aansluiting Lemelerveld Centrum grotendeels afgesloten. De weg is voorzien van nieuw asfalt en er is een begin gemaakt met een nieuwe tunnel onder de N348 tussen de Dalmsholterdijk en de Achterveldsweg.

De werkzaamheden aan de N348 zijn nog niet gereed. De komende periode worden de nieuwe tunnels afgebouwd en de werkzaamheden langs de weg afgerond. Eind oktober volgt nog een weekendafsluiting waarbij de nieuwe aansluiting bij Lemelerveld Zuid wordt voorzien van een definitieve asfaltlaag.

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. De gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werken samen met de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten. Meer informatie over de maatregelen aan de N348 is te lezen op www.overijssel.nl/n34 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer