Algemeen

VVD organiseert Flitscongres Sport voor sportbestuurders

Op zaterdag 9 december organiseert de VVD een flitscongres Sport. Sportbestuurders uit Dalfsen, Deventer, Elburg, Hardenberg, Hattem, Kampen, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle zijn uitgenodigd om van en met elkaar te leren. Welke succesverhalen kent de regio al? Wat is nodig om sport, sociaal en gezondheid te binden? En hoe laten we verenigingen (gezamenlijk) groeien?

Bijna iedereen houdt van sporten. Alleen doet lang niet iedereen dat meer op de ‘traditionele’ manier, bij een sportvereniging. Een dalend ledenaantal en minder budget vanuit de gemeente vragen om innovatie. Sporten 2.0 dus. Maar hoe?

Een aantal sportbestuurders is uitgenodigd om hun ‘best practice’ te delen. Daarnaast zal SportService Zwolle het belang van samenwerking tussen breedte- en topsport toelichten. Oud-bondscoach en NOS turncommentator Hans van Zetten begeleidt tot slot de discussie met de zaal. De uitkomsten van het congres zijn basis voor het VVD Sportmanifest voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Denkt en doet u mee? Aanmelden kan t/m woensdag 6 december via annebethwestra@home.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer