Sport

GZG Heren 1 dendert door met volgende overwinning

Het eerste herenteam van GZG Hardenberg heeft tegen Goor (4-0) de derde achtereenvolgende competitiezege geboekt. De ploeg van coach Marloes Seigers is na acht duels nog ongeslagen en staat fier bovenaan.

GZG kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van topscorer Martijn de Bondt, die een assist van Jaurik Roelfsema verzilverde. Bij de 2-0 waren de rollen omgedraaid en was het Roelfsema die een voorzet van De Bondt binnenwerkte. Nog voor de pauze maakte Jesper Langbroek er 3-0 van. Na de rust bleef GZG domineren, maar de thuisploeg scoorde nog maar één keer toen een strafcorner werd benut door opnieuw Roelfsema.

Niels Telman werd verkozen tot man van de wedstrijd. De verdediger zag van achteruit dat zijn ploeg goed druk zette op de tegenstander en daardoor het overwicht had. ‘We kwamen totaal niet in de problemen omdat iedereen zijn taak uitvoerde. De score had zelfs nog ruimer kunnen zijn’, zei Telman.

De 4-0 zege van GZG Heren 1 was het slottakkoord van een goede zondag voor de Hardenbergse hockeyclub, waar ook de andere seniorenteams de punten in eigen huis hielden. Heren 2 won met maar liefst 8-0 van Drienerlo, terwijl Dames 1 won van Dash (3-1) en Dames 2 zegevierde op Zwolle (6-1).

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant


Agenda

Weer