Uit

Excursie naar Nieuw Sion

’t Nut Olst-Deventer verzorgt op zondag 4 november een excursie aan het klooster Nieuw Sion in Diepenveen. De deelnemers krijgen een rondleiding en verder staat er een lezing van Peter Dullaert op het programma. 

De rondleiding voert over het complex met de verschillende kloostertuinen, over het kerkhof, de zijtuin met de beroemde berceau, de moestuinen, de werkhuizen en de keukens van de abdij. Peter Dullaert is nu directeur van Nieuw Sion; eerder was hij ook actief als pastor in de Lebuïnusparochie in Deventer. Hij neemt de deelnemer mee in de nieuwe koers van Nieuw Sion, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen en discussie.

Het programma duurt van 13.30 tot 17.00 uur. De deelnamekosten bedragen 15 euro (leden 12,50 euro) inclusief onbeperkt koffie/thee. Deze bijdrage is tevens bedoeld voor de instandhouding van Klooster Nieuw Sion. Aanmelding graag voor 23 oktober met een mailtje naar activiteiten@nutolstdeventer.nl (vooraf betalen op NL27RABO0139205918) onder vermelding van Nieuw Sion en met vermelding van naam, het aantal personen, het mobiele nummer en eventuele vervoerswens.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>