Algemeen

“Mix van Populair & Klassiek” met Gert van Hoef op de orgel

Op zaterdag 3 februari 2018 om 15.00 uur zal Gert van Hoef een concert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Hij weet door zijn onbevangen en muzikale en virtuoze orgelspel elke luisteraar te boeien. Hij zal een verrassend en veelzijdig programma ten gehore brengen. Een mix van Populair en Klassiek. Er worden o.a. werken gespeeld van: Come Sweet Death (arr. V. Fox) en Liebster Jesu, wir sind hier van J.S. Bach, Sarabande from suite in D-minor van G.F. Händel, Lamentation van A. Guilmant, het Zwanenmeer van P. Tchaikovsky en Shindlers list van J. Williams.

Wie is Gert van Hoef?
Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Op 13 jarige leeftijd ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa. Van zijn ouders kreeg hij een orgel waarop hij zichzelf wegwijs maakte.

In 2010 studeerde hij 18 maanden bij Evert van de Veen, organist in Voorthuizen. In deze periode kwam zijn muzikaliteit tot grote bloei en ontwikkelde hij zijn repertoire zowel in de breedte als in de diepte.

Gert van Hoef (22) heeft zoveel fans op YouTube, dat hij bijna kan tippen aan Nick en Simon. Het is zijn orgelspel waarmee hij miljoenen mensen over de hele wereld raakt.
Het begint allemaal zo'n 8 jaar geleden: de dan 14-jarige Gert van Hoef plaatst zijn eerste video, waarin hij foutloos Bachs Toccata en Fugue speelt.

Inmiddels heeft de Barnevelder zo'n twintigduizend fans. Door die bekendheid kan hij steeds meer concerten geven. Hij krijgt ansichtkaarten van luisteraars van over de hele wereld, die geraakt zijn door zijn muziek. En dat is precies wat hij wil: mensen ontroeren met orgelmuziek. "Als ik speel, ben ik intens gelukkig. Ik stop er al mijn emotie in."

Reserveren?
U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl 

De entree bedraagt Euro 12,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 13 jr. gratis toegang.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Algemeen

Digikrant


Agenda

Weer