Uit

Op bossafari met Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer houdt dinsdag 20 en woensdag 28 februari een bossafari. Startpunt is BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, in Nijverdal. De bossafari is een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) vanaf 6 jaar het bos van de Sallandse Heuvelrug.

De start is om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. Er wordt niet ver gelopen, maar de deelnemers gaan wel veel ontdekken! De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.

In een groep met gids van Staatsbosbeheer ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Het is nog winter, maar is het voorjaar al een beetje te zien en te horen in het bos? Tijdens deze bossafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/ontdek-de-sallandse-heuvelrug-bossafari-ouders-kinderen 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

112

Sport

Politiek

Algemeen

Digikrant


Agenda

Weer