Uit

Woensdagmiddag bij de Duursche Waarden

Ga op woensdag 2 mei 2018 op pad met de IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer en wandel mee naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Kom meer te weten over het gebied en de voorkomende planten en dieren. Bezoek na afloop het Infocentrum IJssel Den Nul om te genieten van de koffie en het uitzicht in het horecagedeelte ‘Op Duur’.

De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en eindigt daar ook weer om 16.00 uur. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden voor jong en oud!

Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie over de wandeling kunt u contact opnemen met het Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl  Tel: 0570-745040.

Tip: Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer

>