112

Man uit Hardenberg werkt gewapende indringer de deur uit

Een drietal heeft vannacht geprobeerd om een woning aan de Van Foreestallee in Hardenberg binnen te dringen. Ze belden aan bij de woning en toen de bewoner de deur op een kier opendeed, stak een van hen zijn hand met daarin een vuurwapen naar binnen. Het lukte de bewoner om de deur weer dicht te krijgen, waardoor de mannen de woning niet in konden.

Het trio is in de richting van de Collendoornsedijk weggevlucht. Gealarmeerde agenten en een speurhond hebben de omgeving onderzocht, maar de drie werden niet gevonden.
Opvallend is dat de drie mannen er ongeveer hetzelfde uitzagen. Ze waren vermoedelijk alle drie ongeveer 17 jaar oud en 1.75 meter lang. Ze hadden een smal postuur en droegen alle drie een zwarte trui met capuchon en een zwarte broek. Door de capuchons waren de gezichten van de overvallers niet goed te zien. Degene die het vuurwapen vast had, droeg waarschijnlijk zwarte handschoenen.

De politie vraagt mensen die tussen 02.30 en 03.15 uur iets opvallends hebben gezien, in de buurt van de overval, zich te melden. Ook worden mensen die in de buurt wonen en een camera bij de woning hebben gevraagd om contact op te nemen met de politie.

|Doorsturen

Uw reactie
Uitgelicht


Meest gelezen

Laatste reacties

Sport

Politiek

Zakelijk

Uit

Digikrant


Agenda

Weer