Over Ons


www.sallandcentraal.nl 
www.vechtdalcentraal.nl 

De sites Salland en Vechtdal Centraal zijn bedoeld als platform ván de streek. Ze zijn niet alleen vóór de regio, maar ook ván de regio. We bieden burgers, verenigingen, instellingen, organisaties, ondernemers en hun bedrijven een podium waar ze hun publiek kunnen bereiken. Je mag je informatie zelf aanleveren. Dan hoeven wij niet te bepalen waar we wel en niet naar toe gaan (we kunnen onmogelijk overal aanwezig zijn), met jullie hulp zijn we er altijd en overal.

Salland en Vechtdal Centraal plaatsen dus wat bewoners aanleveren. Dat kunnen aankondigen zijn van je vereniging, maar ook een verslag van een evenement. Dat mogen jubilea zijn, oproepen voor deelname of inschrijving, iets wat je zo spontaan meemaakte, dat kan eigenlijk van alles zijn. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Wij hanteren geen commerciële meetlat voor wel of niet plaatsen. De meetlat is of een breder publiek mogelijk geïnteresseerd is in de informatie. Uit de keren dat onderwerpen op onze site worden aangeklikt, blijkt dat nieuws van ondernemers ook veel gelezen wordt. Een verbouwing van de zaak? Personeel dat jubileert? Een prijs gewonnen? We plaatsen het graag.

“Waarom stonden we niet op jullie site” beantwoorden we daarom met “Dan zul je wel niets ingezonden hebben”.

Het Weekblad voor Salland , Dalfser Courant en Ommer Nieuws  hebben minder ruimte tot hun beschikking. Daarin kunnen we dus niet alles meenemen. We proberen een zo evenwichtig mogelijke keuze te maken, waarbij we ook rekening houden dat we site én krant hebben. Om toch zoveel mogelijk wél te plaatsen hebben we speciale pagina’s voor aankondigingen.

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter

Jouw Regio Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Voetbal Live

27-01-2018
ASC '62
14:30
Sparta Enschede
ASC '62
14:30
Sparta Enschede
Gramsbergen
14:30
Bedum
Gramsbergen
14:30
Bedum
FC Meppel
14:30
Nieuwleusen
FC Meppel
14:30
Nieuwleusen
SC Lutten
14:30
SVN'69
SC Lutten
14:30
SVN'69
OZC
14:30
FDS
OZC
14:30
FDS
Bekijk alle wedstrijden