Olst-Wijhe Regio

Met 194 km/u over N337 bij Wijhe, rijbewijs kwijt

Een man uit Wijhe is gisteren zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij met 194 kilometer per uur over de N337 bij Wijhe scheurde. Op de weg is maximaal 80 kilometer per uur toegestaan. Ook een man uit Olst moest zijn rijbewijs inleveren, hij reed 158 kilometer per uur.

De mannen vielen door de mand bij een controle met een lasergun. In totaal werden er vijf boetes uitgedeeld voor het meer dan dertig kilometer per uur te hard rijden. Eén bestuurder kreeg een boete omdat zijn APK drie jaar geleden al was verlopen.

Alle weggebruikers die aan de kant waren gezet, moesten ook blazen. Niemand had te veel gedronken.

Video-auto
Daarnaast reed de politie met een video-auto door de regio. Er werd vijf keer bekeurd voor te hard rijden (meer dan 30 kilometer per uur te hard), vijf keer voor het inhalen over een doorgetrokken streep, een keer voor het door rood rijden en een keer voor het niet dragen van een autogordel.

Een andere automobilist moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij bij Lemelerveld door een video-auto werd betrapt op te hard rijden. De Lemelervelder reed 140 kilometer per uur over de Weerdhuisweg, terwijl 80 kilometer per uur is toegestaan.

|Doorsturen

geldjes

2017-04-15 18:24:17

Met 194 over de dijk is SCHANDALIG. Deze racer waagt er een ander aan.

1 jaar de bak in wegens gebruik dodelijk wapen op de openbare weg en rijbewijs voor eeuwig afpakken. 

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

Algemeen

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer