Raalte Regio

Betrokkenen bij diefstal Summercamp melden zich bij politie

Een aantal personen hebben zich gemeld bij de politie, nadat wijkagent De Jonge een oproep op sociale media plaatste. De verdachten waren vastgelegd op bewakingsbeelden. De Jonge riep de betrokkenen op om zich te melden, zodat de beelden niet gepubliceerd hoefden te worden.

De oproep was succesvol. Na het bericht meldde zich een aantal personen bij de politie. "Dit geeft aan dat het best kan lonen om jezelf te melden na een domme actie. Melden wordt altijd gewaardeerd", aldus De Jonge. "Iedereen doet wel eens iets doms in zijn leven. Ja, ik ook", besluit hij. 


|Doorsturen

Hermen

2018-08-10 17:46:16

domme dingen doen? Ja door wijkagent te worden die met handen en voeten zit gebonden aan de regeltjes en niets doet aan het parkeren op de stoep aan de vlaminckshorstweg

Rial Intrek

2018-08-10 20:33:40

Hermen zou best een punt kunnen hebben wat betreft dat parkeren op de stoep. Zelf ben ik daar niet bekend (mee) , maar ik constateerde op de Streetview opnames zes auto's op dat moment die met twee wielen op straat geparkeerd waren. Misschien is die straat aan de smalle kant? Dan nog is dat parkeren niet goed natuurlijk. We moeten waken voor frustraties !!

Hermen

2018-08-11 10:06:42

Ik heb de vorigge wijkagent er al over aangesproken, die deed er niets aan omdat hij ook in die straat woont. Het is een weg voor sluipverkeer en de bewoner van de vlaminckhorst heeft er ook al vanalles aan gedaan om deze weg verkeersluw te maken. Maar er een eenrichtingsweg van of een parkeerverbod aan 1 zijde. Er wordt nu aan beide zijden geparkeerd

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

Algemeen

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer