Raalte Regio

Schooier steelt spaarpotje langs weg in Schoonheten

In Schoonheten heeft een onverlaat een geldkistje gestolen dat aan de weg stond. Mensen konden hierin het geld deponeren om de aangeschafte eitjes af te rekenen. Het geld was bestemd voor de spaarpot van een kind en dit stond ook nadrukkelijk vermeld bij het geldkistje.

De bewoonster van het bijbehorende huis reageert op Facebook furieus. Ze schrijft: "Welke gvd schooier pikt het lege geldkistje die vast zat gemonteerd aan de stoel voor de verkoop van Tygo zijn eitjes.... en een doos eitjes." Tygo is de zoon van de bewoonster.

Ze schrijft verder: "Staat notabene bij dat het voor de spaarpot is van een kind. Wat lopen er toch grote schooiers rond. Het is maar goed dat ik niet weet wie je bent. Vandaag wel vaak gedacht aan mijn lieve pa die altijd zei; die moest met een ende holt een klap in de nek kriegen."

De bewoonster gaat bij de politie melding doen van de diefstal.

Het gestolen kistje

|Doorsturen

Rial Intrek

2018-08-16 15:05:11

Helemaal eens met die mevrouw uiteraard. Hoe bestaat 't? Dat vraag je je toch af. Wat zijn er toch veel loslopende onverlaten, dieven, idioten en meer van dat gespuis. Meestal met een IQ gerelateerd aan een roestige emmer. Zulk volk moet heropgevoed worden, b.v.k. tijdens een gevangenisstraf zonder bezoek. Irritante tweebeners verdienen een relevante aanpak!!

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

Algemeen

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer