Olst-Wijhe Regio

Olster Harmonie en Iesselzotten houden oud-ijzeractie

Het is inmiddels een mooie traditie geworden, twee keer per jaar houden de Olster Harmonie en Carnavalsvereniging Iesselzotten Olst een oud-ijzeractie. Een win-win-win-aktie, want u heeft de schuur opgeruimd en de beide verenigingen hebben een extraatje voor de clubkas. De twee totaal verschillende verenigingen werken de laatste jaren samen op een aantal gebieden, waardoor ze samen meer kunnen bereiken. Zo ook met de oud-ijzeraktie.

Op zaterdag 20 oktober trekken vrijwilligers van beide verenigingen vanaf 09:00 uur door de straten van Olst om oud-ijzer en metalen op te halen. Tot ongeveer 11:00 uur zijn zij eveneens aanwezig op het Kerkplein om ook daar oud-ijzer in ontvangst te nemen. Wie buitenaf woont of hulp nodig heeft kan vooraf bellen met 06-11120080, het gezamenlijke nummer hiervoor van de verenigingen.

Voor beide verenigingen komen de opbrengsten ten goede aan de jeugd. De Iesselzotten sparen voor nieuwe kleding voor de jeugd en voor de Olster Harmonie is de opbrengst voor het betaalbaar houden van de muziekopleiding. Overigens is het iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur mogelijk om bij DéGé transport aan de Meente oud papier én oud ijzer te deponeren in de containers van de Olster Harmonie.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer