Olst-Wijhe Regio

Programma ‘Smaek in ’t Park’ bekend

Het programma voor 'Smaek in 't Park' is bekend. Dit jaar staat Smaek in 't Park in teken van feel good & food. Op zondag 2 september is het park Wijhezicht van 13.00 tot 19.00 uur omgetoverd tot culinair foodtruck festival. Er is live muziek van diverse singer-songwriters. Ouderwetse vinyl platen van Mobiel Vinyl en een heuze uitbrakzone voor degenen die na drie dagen Diekdaegen wel wat ontspanning kunnen gebruiken.

Uiteraard wordt er naast het heerlijke eten ook gezorgd voor een gezellig sfeertje. Vanuit een Volkswagen camper wordt er door een dj vinyl gedraaid. Plof neer in een 70's, 80's setting op het terras, of stap in de bus en struin in de bakken met singeltjes naar jouw golden oldies. Mobiel Vinyl maakt er een feestje van. Daarnaast komen ook singer-songwriters Lise Lowe en de Reisgenoot. Voor de kids is de Knutselbus weer van de partij. De medewerkers van de knutselbus knutselen met waardeloos -maar voor hen heel- waardevol materiaal. En als extraatje is er een heuze bioscoop in het park. Het is voor de kinderen, maar voor nooit helemaal opgegroeide volwassenen wordt een oogje dichtgeknepen. Kortom, terwijl de kids lekker spelen kunnen de ouders genieten van een hapje, drankje en natuurlijk toffe muziek.

Festivalinformatie
Smaek in 't Park is op zondag 2 september van 13.00 tot 19.00 in park Wijhezicht. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.diekdaegen.nl of Facebook|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer