Raalte Regio

Gemeente Raalte gaat controleren op fietsen in het centrum

De gemeente Raalte roept inwoners op om niet meer te fietsen in het centrum. Volgens de gemeente zorgt dit voor overlast voor winkeliers en het winkelend publiek. Om de overlast aan te pakken gaat de gemeente Raalte samen met het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) en studenten van Landstede Zwolle aan de slag. 

Van dinsdag 12 juni tot en met zaterdag 30 juni wordt er alle dagen dat de winkels open zijn intensief gesurveilleerd door de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) en student-boa’s van Landstede. De actie wordt in het najaar herhaald.

|Doorsturen

Fresg

2018-06-07 16:58:15

Een Boa komt dus alleen met mooi weer naar buiten?

ik heb nog geen boa gezien sinds de start in april 2017 . Van de belofte in april 2017 van de gemeente om nu ook het jarenlang parkeren van aanhangers en caravans op openbare  parkeerplaatsen aan te pakken ,met inzet van de boa ,is ook niets terechtgekomen.

Rial Intrek

2018-06-07 20:14:13

Dat handhaven wordt door de gemeente met een korreltje zout genomen. Dat heeft totaal geen invulling en gebeurt ook niet. En áls je dan zo'n BOA ziet, dan is 'ie binnen een minuut weer weg !! Zelf een aantal keren meegemaakt.

Gerrie

2018-06-09 18:01:18

Zelfs vanmiddag met die drukte in het dorp wordt er gewoon gefietst en als voetganger moet je voor hen aan de kant gaan, vind dit niet kunnen en daar moet echt wat aan gedaan worden. Vele scholieren fietsen door de week gewoon in het centrum en dan zie je geen politie en worden boos als je er wat van zegt. 

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer