Raalte Regio

Grootste waterballonnen-gevecht van Overijssel in Raalte

"Het is heet, maar spelen blijft belangrijk", zegt Erwin Pronk van De Flierefluiter. Daarom organiseren zij aanstaande woensdag (18 juli) van half 3 tot half 4 het grootste waterballonnen-gevecht van Overijssel. Voor de waterballonnen zorgt de Flierefluiter en kinderen kunnen zelf waterpistolen meenemen.

"We maken ook een superlange zeepsop-glijbaan", vertelt Erwin Pronk enthousiast. "Dus een opblaasbare zwemband meenemen is een goed idee. Dan ga je nog sneller over de baan!"

Gratis ranja
"Van spelen krijg je dorst. Er is natuurlijk fris gratis water, maar we delen woensdag ook gratis ranja uit." Aan de ouders wordt ook gedacht. Er zijn speciale schaduwplekken op het terras. "En binnen is het ook lekker koel," vertelt Erwin. "Er is free-wifi dus terwijl de kinderen met het water spelen, kan er online gewerkt worden."

Water, water én water-pret
Naast de binnen- en buitenspeeltuin is er bij de Flierefluiter een buitenzwembad (50 cm diep), zes hectare speelplezier en een water- en zand-speeltoestel. Ook zet Erwin Pronk extra sproeiers neer."Dat hoort toch bij het platteland! Ouderwets onder de sproeiers doorrennen, geeft volop beweging en plezier."

Kijk voor meer informatie op www.flierefluiterraalte.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer