Raalte Regio

Impluz en Wijz Welzijn geven training 'Geef Glans aan je leven’

Op 21 september start Impluz (voorheen Mindift), net als vorig jaar, weer met de training ‘Geef glans aan je leven’ in Raalte. De cursus wordt uitgezet in samenwerking met Wijz Welzijn.

"Gedurende het leven verandert er langzaam maar zeker van alles wat invloed heeft op ieders eigen leven, zowel positief als negatief. Bij het ouder worden komen mensen onherroepelijk in aanraking met verlieservaringen. Het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren in je omgeving, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren. Het vraagt veel van mensen om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan", zeggen de organisatoren. 

Rode lijn in deze cursus is: hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen? Met het ouder worden, of in het omgaan met beperkingen vraagt dat een inzet van onszelf om een balans te vinden in wat je kan en wil doen, hoe je de dag structureert, je zelfbeeld en zelfvertrouwen versterkt, zorg draagt voor relaties met anderen en een gezonde levensstijl er op na houdt. U krijgt bij deze training oefeningen mee om er in uw eigen leven mee aan de slag te gaan.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat uit het uitwisselen van ervaringen en het doen van oefeningen, aan de hand van bovengenoemde thema’s. De training gaat van start op 21 september van 09.30 tot 11.30 uur in Raalte. De overige data zijn 28 september, 5 oktober en 12 oktober.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of info@impluz.nl. Ook kunt u zich aanmelden via de website www.mindfit.nl/cursussen. Mensen kunnen zich tot 10 september aanmelden voor de training.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer