Raalte Regio

Seine Wonen schenkt cheque aan Vrienden van de Tippe

Er ging vorige week een luid gejuich op in de bestuursvergadering van Vrienden van De Tippe toen het bedrag van de opbrengst van het openingsweekend van Seine Wonen bekend werd gemaakt. Vanmiddag nam een delegatie de cheque van 3.000 euro in ontvangst.

Seine Wonen opende afgelopen oktober officieel de verbouwde winkel en vroeg als cadeautip een gift voor VVDT. Seine zag de afgelopen jaren dat het koopgedrag veranderde. “Klanten willen de laatste jaren meer beleving in de winkel zien. Ze komen niet alleen voor een bank of vloer, maar voor het totaalplaatje,” vertelt Jacques Seine. Voor Seine Wonen was dit het signaal om hier gehoor aan te geven! De gevel en de entree kregen een ware metamorfose met het idee om de klant vanaf de buitenkant met een warme, sfeervolle uitstraling te verrassen.

Vrienden van De Tippe
Als we vragen waarom de opbrengst juist naar Stichting Vrienden van De Tippe gaat is Jacques heel stellig: “Ik vind het belangrijk om het bedrag lokaal besteden te bij het zwembad de Tippe ligt mijn hart. Ik ben vijf jaar voorzitter geweest van deze mooie club. Mijn vader was mede oprichter van het Zwembad en het past mooi in ons 60 jarig jubileum dat we dit jaar vieren.” De vrienden van De Tippe waren blij verrast en zullen deze gulle gift nuttig besteden.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

Algemeen

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer