Raalte Regio

Tien mijl van Raalte verder als Vital Centre Raalte Run

De Vital Centre Tien Mijl van Raalte gaat verder als Vital Centre Raalte Run. Dit omdat veel mensen dachten dat de loop alleen een afstand van tien mijl inhield, terwijl er veel meer afstanden zijn. Op vrijdagavond 11 mei vindt de eerste editie onder de nieuwe naam plaats.

Net als in voorgaande edities is de start/finish voor de deur van het Vital Centre. De loop wordt georganiseerd door AV Salland en het Vital Centre en is geschikt voor jong en oud.

De wedstrijd bestaat uit een 10 mijl, een 10 km en een 5 km. Het parcours, met exact gemeten afstanden, is voor de wedstrijdlopers een mooie graadmeter om te kijken waar ze staan. Het grootste deel van het parcours gaat over de weg. Er zijn per afstand in verschillende leeftijdsgroepen geldprijzen te winnen. Daarnaast zijn er per afstand ook prijzen voor de beste Raaltenaar en Raaltese. De 5 km is ook ‘geopend’ voor bedrijventeams.

Voor de jeugd zijn er afstanden van 1 km (voor 6 t/m 12 jaar) en 2 km (10 t/m 16 jaar). Voor alle deelnemers aan de jeugdlopen ligt er een medaille klaar. De nummers een, twee en drie van de verschillende leeftijdscategorieën op beide afstanden worden ook nog gehuldigd.
Inschrijven is mogelijk via www.mijninschrijving.nl. Op de wedstrijddag kunnen lopers zich inschrijven tot een half uur voor de start. Voor meer informatie zie www.vitalcentreraalterun.nl

|Doorsturen

Jan

2018-04-16 13:28:03

Ik zou eerst de route maar eens veranderen en aantrekkelijker maken. 

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer