Raalte Regio

Wim Hofstede (27) & Linda Hendriks (25) gepresenteerd als nieuwe Prins en Prinses der Zwabberaars

In een sfeervol Café-Restaurant Zwakenberg zijn Wim Hofstede (27) & Linda Hendriks (25) zaterdagavond in residentie de Zwabberdelle om 11 minuten over 11 gepresenteerd en geïnstalleerd als Prins en Prinses der Zwabberaars voor het carnavalsjaar 2017/2018.

De 27–jarige Hofstede is de 42e Prins der Zwabberaars en is een geboren en getogen Raaltenaar. Hij en zijn vriendin Linda hebben samen twee dochters (2,5 jaar & ½ jaar).

In het dagelijks leven is Prins Wim 3e zelfstandig ondernemer in de metaalrecycling en zit hij veel in Duitsland op locatie. De nieuwe Prins der Zwabberaars is sinds 6 jaar actief lid binnen de carnavalsvereniging, zo heeft hij o.a. in de Raad van Elf gezeten en heeft hij zitting gehad in de wagencommissie voor de optochten op de zaterdag en zondag.

De 25-jarige Prinses Linda loopt ook al wat jaartjes mee tijdens de verschillende carnavalsavonden. Samen met Prins Wim 3e eerst als trouwe bezoeker en nu dus aankomend jaar samen als Prins en Prinses en zullen zij de scepter zwaaien over de Zwabberaars en haar gevolg.

Prins Wim 3e : ‘’Mijn ouders zitten al jaren bij de carnavalsvereniging en namen mij en mijn zussen destijds mee naar het toen roemruchte voorcafé van Zwakenberg die bekend stond om zijn sfeervolle carnavalsmiddagen en avonden’’. Tijdens deze carnavalsevenementen met veel
Nederlandstallige (live) muziek en gezelligheid ervaarde Prins Wim 3e voor het eerst de warmte van de vereniging en voelde hij zich verknocht aan de vereniging.

Het kunstje van Prins & Prinses zijn en alles wat hierbij komt kijken hebben Wim en Linda goed kunnen afkijken de afgelopen jaren. Zo waren Prins Wim 3e zijn ouders al eens Prins & Prinses der Zwabberaars en ook zijn zus Minie was met haar man Freek Prins en Prinses in het carnavalsjaar 2013 – 2014.

Doordat beiden dus jarenlang over de schouders van familie heeft mee kunnen kijken weet men wat er van hun verwacht wordt tijdens het aankomende carnaval. De door - en doorluchtige hoogheid Prins Wim I & Prinses Linda regeren aankomend carnavalsjaar onder het motto: ‘’Feest zolang je leeft, want je leeft zolang je feest!’’

|Doorsturen

Martin

2017-11-13 12:25:29

Gefeliciteerd! en heel veel plezier gewenst

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer