Olst-Wijhe Regio

Ali Voskuil nieuw gemeenteraadslid D66 Olst-Wijhe

Ali Voskuil zal met ingang van november namens D66 zitting nemen in de gemeenteraad van Olst-Wijhe. Zij neemt daarmee de zetel over van Hans Olthof die stopt als raadslid.

Olthof heeft gemerkt dat zijn standpunten en die van de landelijke partij steeds minder parallel lopen. Het deze week gepresenteerde regeerakkoord heeft hem in dat idee gesterkt. Hij stelt daarom zijn zetel in de raad beschikbaar zodat de D66-fractie van Olst-Wijhe in volle sterkte door kan gaan.

Ali Voskuil is al geruime tijd achter de schermen actief voor D66. Tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezingen haalde ze ruim driehonderd voorkeurstemmen. De in Wijhe woonachtige Voskuil was tot voor kort directeur van basisschool de Bongerd op de Boerhaar. Ali Voskuil: “Ik vind het mooi dat ik als Wijhese D66 in onze gemeente kan vertegenwoordigen en heb er heel veel zin in.”

Maartje Lof, lijsstrekker en fractievoorzitter van D66 Olst-Wijhe, is blij met de komst van Ali Voskuil. “Ik heb veel vertrouwen in de kennis en expertise die Ali zal inbrengen. Samen met haar gaat de D66-fractie zich met volle inzet richten op de komende gemeenteraadsverkiezingen en gaan we uit van een goed resultaat.”

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Uit

Digikrant
Agenda

Weer