Olst-Wijhe Regio

PvdA Olst-Wijhe organiseert dorpsgesprek

De PvdA Olst-Wijhe organiseert op donderdag 9 november 2017 een dorpsgesprek over het thema wonen. Het dorpsgesprek vindt plaats bij GAAV in de Langstraat en begint om 20.00 uur.

Aukje Kooistra van Salland Wonen zal tijdens het dorpsgesprek ingaan op actuele situatie in de gemeente Olst-Wijhe. Hoe staat het met de wachtlijsten? En dan in het bijzonder voor jongeren?

Karin Kooiman en Sannie Groen van Ygdrasil gaan in op de behoefte aan ‘zorgwoningen’ in de gemeente terwijl financieel ondernemer Bert Liefers zijn licht laat schijnen over de starterslening. Namens de PvdA Olst-Wijhe gaat René Leber op zowel de jongerenhuisvesting als de zogeheten mantelzorgwoningen. Aansluitend is er volop gelegenheid tot discussie.

Doel van de dorpsgesprekken is om de lokale politiek van het gemeentehuis náár de straat te brengen. Eerder organiseerde de PvdA Olst-Wijhe onder meer dorpsgesprekken over de Noordmanshoek, de verkeerssituatie in Olst, de zorg, bewonersparticipatie,de toekomst van het zwembad en de lokale werkgelegenheid. De dorpsgesprekken mogen zich steeds verheugen in een goede belangstelling. Het dorpsgesprek van donderdag 9 november aanstaande staat onder leiding van Toon Schuiling.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Uit

Digikrant
Agenda

Weer