Olst-Wijhe Regio

Toon Schuiling stopt per direct als raadslid in Olst-Wijhe

Toon Schuiling stopt als raadslid van de gemeente Olst-Wijhe. De zorg voor naasten en veranderende werkomstandigheden maken dat Schuiling onvoldoende tijd kan vrij maken voor het raadslidmaatschap. Schuiling wordt vervangen door Olstenaar Martijn Jumelet.

“Natuurlijk had ik kunnen besluiten om de rit tot en met maart 2018 uit te zitten. Dat past echter wat slecht bij mijn karakter. Ik doe iets voor 100% of ik doe het niet”, aldus Toon Schuiling. “Positieve bijkomstigheid is dat er met mijn vertrek er ruimte komt voor een enthousiast en jong nieuw raadslid. Dit in de persoon van Martijn Jumelet”.

Olstenaar Martijn Jumelet (39) viel bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 net buiten de boot. Jumelet is werkzaam in de autobranche en was tot voor kort voorzitter van de Medezeggenschapsraad van de openbare basisschool Ter Stege in Olst. “Ik heb er hartstikke veel zin in om de leeggekomen plek in de fractie te vullen. De PvdA Olst-Wijhe is echt een actieve club die in de afgelopen jaren mooie dingen voor elkaar heeft gekregen. Ik ga mijn best doen om die lijn voort te zetten”, aldus Martijn Jumelet.

|Doorsturen

Marjan Potze

2017-10-06 15:50:17

Zal je columns missen Toon!

Het ga je goed!

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Uit

Digikrant
Agenda

Weer