Raalte Regio

Politieke avond over lokale sport en sportbeleid

Politieke avond over sport(beleid) in Raalte

De fractie van BurgerBelangen houdt op maandag 11 december een politieke avond over de sport en het sportbeleid van de gemeente Raalte. Tijdens deze bijeenkomst wordt even kort stilgestaan bij de recente ontwikkelingen op het gebied van het lokale sportbeleid, waaronder het omzetten van de afdeling Sportzaken tot een gemeentelijke SportBV en de wijzigingen op het gebied van de sportstimulering.

Aan de bijeenkomst wordt medewerking verleend door Monique Swartjes. Monique is trainer/coach van Kwiekhandbal-dames 1, technische manager van de handbalschool en docent bij het NHV. Zij heeft alle ontwikkelingen op het gebied van lokaal sportbeleid van nabij meegemaakt, en kan dus vertellen vanuit de praktijkervaring. Naast een oriëntatie op de actuele situatie wordt met name ook gekeken naar de kansen en de uitdagingen.

Deze avond is primair bedoeld voor leden van BurgerBelangen, maar ook overige belangstellenden uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom. Als je een heel expliciete mening, grief of wens hebt t.a.v. het sportbeleid adviseren we je om vooraf even contact op te nemen, zodat dit ingepast kan worden. Aanmelden is dus gewenst en kan via info@burgerbelangenraalte.nl

Deelname is gratis. De avond begint om 19.30 uur in de vergaderruimte van Tijenraan. Voor meer informatie: 06-38073565.

|Doorsturen

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Uit

Digikrant
Agenda

Weer