Raalte Regio

Ralph Mulders opnieuw lijsttrekker GroenLinks Raalte

Ralph Mulders is wederom de lijsttrekker van GroenLinks Raalte. De vorige gemeenteraadsverkiezingen deed de partij voor de eerste keer mee, maar wist toen niet genoeg stemmen te halen voor een zetel. Op twee staat Thijs Marselis, op drie Angela Haaima en op de vierde plek Ton de Haan.

"En we kunnen meteen aan de slag om te zorgen dat de vliegroutes voor Lelystad Airport niet te laag over Luttenberg, Raalte en Heino vliegen", stelt Mulders. "Hoeveel vlieglawaai willen we er nog bij hebben in onze gemeente. Hoe lang mogen we nog genieten van de rust van het buitengebied. We doen mee aan de lobby die Den Haag moet dwingen om het vliegruim eerst opnieuw in te delen en dan de vliegroutes boven Salland veel hoger te leggen."

Op de foto het team van GroenLinks Raalte (van links naar rechts): Ton de Haan, Elise Venemans (partner van Ralph Mulders die het gezelschap verraste met appeltaart), Angela Haaima, Ben Stokman, Lieneke Stobbe, Jaco Appelman, Henny en Koos van den Berg, Franca Melssen, Ralph Mulders en Thijs Marsellis.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Uit

Digikrant
Agenda

Weer