Sport

Daar is ie weer, onze EK-pool

Daar is ie dan: de EK-pool voor Salland, Deventer en Vechtdal Centraal. We hebben even de reguliere voetbalcompetities afgewacht, zodat de aandacht niet verdeeld hoeft te worden. NEC en FC Twente plaatsen zich zondag nog voor de voorrondes voor Europees voetbal, VVV en De Graafschap blijven in de eredivisie en dan kan het EK in Polen en Oekraïne beginnen.

Via deze link ga je naar onze EK-pool. Daar kun je inloggen om vervolgens alle wedstrijden in te vullen, te bepalen wie er in de kwart, halve en finale komt, en zo voort. Uitslagen mag je tot aanvang van de wedstrijd veranderen, andere zaken (wie de volgende ronde haalt, wie er topscorer van het toernooi wordt) mag je na het eerste fluitsignaal niet meer veranderen. In de spelregels van het spel lees je alles.

Meedoen is belangrijker dan winnen? Helemaal niet. Een sportman of -vrouw wil winnen. En daarom hebben we een prachtige prijzenpot samengesteld. Er zijn prijzen op allerlei niveaus, waaronder een prijs op iedere wedstrijd van het Nederlands elftal.

De exacte prijzenverdeling moeten we nog even samenstellen en misschien komen er ook nog een paar prijzen bij. Daar nemen we de komende week nog even de tijd voor.

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit