Sport

Verlies voor Haarle

IJsselstreek – Haarle 5 - 3

IJsselstreek opende snel met drie doelpunten. Haarle liet dat niet op zich zitten maar slaagde er niet in voorbij IJsselstreek te komen.

Binnen 25 minuten wist Fabian Kruize twee doelpunten te maken, kort daarna gevolgd door de derde treffer van Leroy Fernandes. Dit bracht een 3-0 voorsprong voor IJsselstreek.

Kort voor de rust kwam Haarle echter sterk terug. In de 40e minuut wist Arnon Zwijnenberg 3-1 te maken en vlak voor het fluitsignaal scoorde Jaron van ’t Erve 3-2.

In de tweede helft wisten beide ploegen niet zo snel het doel van de tegenstander te vinden. Tien minuten voor tijd scoorde Fabian Kruize 4-2, kort daarop gevolgd door een treffer van Arnon Zwijnenberg: 4-3.

De spelers van Haarle slaagden er niet meer in een gelijkmaker te scoren. Toen Dillen Kornet vlak voor het eindsignaal 5-3 scoorde, wist Haarle dat het vandaag geen punten mee naar huis zou nemen.

Trainer Harman Harleman van IJsselstreek zei dat beide ploegen het spel al uitgespeeld hadden. IJsselstreek had de nacompetitie al bereikt, er stond niet veel meer op het spel. Toch wilde IJsselstreek graag de laatste thuiswedstrijd winnen. Daarbij was het ook zaak om vandaag geen kaarten op te lopen in verband met de nacompetitie.

IJsselstreek is de laatste 13 wedstrijden ongeslagen gebleven, vanaf oktober hebben ze niet meer verloren.

IJsselstreek heeft een mooi seizoen gehad en gaat zich over twee weken opmaken voor de nacompetitie.

Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Algemeen

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer